Wij zijn Wifi-specialisten

Yess, wifi geregeld door Elementa, de wifispecialisten

Wifi Specialist met de beste apparatuur en de juiste aanpak, op recratieparken, in het buitengebied, op festivals, in de horeca, op feesten maar ook in huis. Wifi maakte ons mobiel, zeker toen 4G nog niet betaalbaar was. Het is overal, wordt meegeleverd met ieder modem en elke glasvezel. Toch blijkt “Wifi gegarandeerd goed” nog niet zo makkelijk haalbaar.

Wij hebben er ons vak van gemaakt en zorgen vanuit onze ICT-zaak in Ermelo, op de Veluwe, voor zo goed mogelijke wifi. Thuis, kantoor of in het bedrijf, door het hele land. Uitgekiende apparatuur, kennis van zaken en een lange lijst succesvol uitgerolde projecten.

Wifi op festival, in huis, bedrijf of horeca

Wifi op een festival, tijdens een concert of een event, wij regelen het voor u, indien gewenst inclusief breedband-verbindingen. Veel horeca-ondernemers hebben ons gevraagd de wifi te verzorgen. Dat is ook omdat we de horeca goed kennen, we weten dat gasten veeleisend zijn en daarom leveren we graag onze beste producten.

Bedrijfspand en woning

In een woning of bedrijfspand meten we de beste locaties voor de apparatuur uit. Wifi monteren we vakkundig zodat u het resultaat haalt waar u naar op zoek bent. Voor verbindingen tussen panden of terreinen gebruiken we zenders en ontvangers. Denk bijvoorbeeld aan een camping zonder bekabeling, met onze apparatuur rollen we het over de hele oppervlakte uit.

Recreatie en hospitality

Op recreatieparken gebruiken we vaak de coax als transportmiddel. Voor in de appartementen een speciaal wifiapparaat en in de buitenruimte hangt de wifi. Horeca stelt andere eisen, we zorgen voor zowel het kassa-systeem als voor de gast. We regelen het desgewenst in met of zonder Facebook-acceptatie. Van belang is dat de handhelds zorgeloos werken en uw kassa op die drukke dagen blijft begrijpen wat er gebeurt.

Wifi tijdens de Tour de France- Utrecht

We deden grote projecten, in winkelcentra en dorpsharten, in de stad, tijdens commercial events, op festivals en – we zijn er nog steeds blij mee – tijdens de départ van de Tour de France in Utrecht. Daar legden we verbindingen over wel 12 km dus het maakt ons niet veel uit, Als u ergens wifi wilt dan zorgen wij dat het er komt, met dataverbinding en al.

Wifi-specialisten, experts in communicatie

Elementa is vakkundig wifispecialist, daar kunt u op rekenen. Vanuit ons pand in Ermelo werken we met wifi door het hele land op festivals, tijdens concerten en events, in winkelcentra, we hangen veel in de horeca en appartementengebouwen en bij mensen thuis.

One thought on “Wij zijn Wifi-specialisten

Comments are closed.