Zakelijke ICT

Met meer dan 32 jaar op ons track record zeggen wij met trots dat we ervaren zijn. Begonnen in de tijd van WordPerfect, wij zijn er nu. Alles wat we in die tijd hebben meegemaakt kunnen we voor u inzetten.

ICT: van PC tot telefoon, van internet tot veiligheid

Elementa biedt u een zeer compleet pakket aan IT diensten: het onderhoud van uw computer(s), telefoons en andere hardware, het beheer van uw bedrijfsnetwerk, de wifi en verbindingen en ook de totale projectbegeleiding van een IT traject. Als uw receptiemedewerk(st)er tevreden is zijn wij het ook, als uw data veilig is zijn we blij en als uw proces naadloos loopt doen wij ons werk goed.

Wij combineren de kracht van vergaande technische kennis met een advies. Dat maakt ons de juiste IT partner voor uw bedrijf. We werken landelijk.

Ons dienstenpakket is groot, het portfolio ruim en veelzijdig, we weten wat er wel en niet werkt. Wij weten ook dat samenwerking en uitstekende communicatie tussen klant en ICT’er noodzakelijk is voor succesvolle automatisering. Daar letten we op en we stoppen als dit vertrouwen er niet is.

Wij leveren:

  • Alle IT voor uw bedrijf: computers, netwerk, wifi, apparatuur, printers, software, cloud, etc.
  • Verbindingen, zowel ADSL, VDSL, Glas, Ziggo
  • Telefonie over IP: een succesvolle dienst voor zowel de kleingebruiker als voor het grotere MKB
  • Veiligheid: backups, VPN’s, virusbescherming, ingenieuze firewalls, hacker protection, inbraakbeveiliging en camerabewaking
  • Internet: Websites, webwinkels en communicatie
  • Projectorganisatie, we hebben enige ervaring

Horeca, winkeliers, kantoren, pandeigenaren, recreatieondernemers, laboratoria en groothandels behoren tot onze klantenkring. We werken van Amsterdam tot Zwolle tot Den Bosch en jarenlang met dezelfde mensen. Onze loyaliteit, betrokkenheid en het gebrek aan nerd-zijn is prettig, onze snelheid van handelen en zelfstandigheid eveneens. We brengen meer dan alleen de computer. Wij helpen uw proces verder.