Onze computerwinkel op Stationsstraat 60 in Ermelo

U bent van harte welkom in onze computerwinkel in het centrum van Ermelo. Wij helpen u daar met alles wat u van een computerzaak verwacht: advies, inspiratie, hulp, reparatie, verkoop, voorraad, een kabeltje, een adapter maar ook een voorstel voor een volledig vernieuwde IT omgeving bij u op de zaak. Of een website.

Computerzaak in Ermelo

Elementa is actief sinds 1992, sinds die tijd zitten we ook in Ermelo op de Veluwe. We werken echter door het hele land en hebben al van alles meegemaakt. op basis van die ervaring hebben we van onze computerwinkel in Ermelo een actieve werkplek gemaakt waar u terecht kunt voor al uw computervragen.

In onze winkel zorgen we voor uw computerdingen, als uw PC het niet meer doet, uw printer weigert en ook voor aanschaf van nieuw. Wij hebben jaren ervaring. Zakelijke ICT doen we ook vanuit die werkplek, we regelen remote of op locatie uw systeembeheer, verzorgen telefonie, regelen uw datalijnen en uw mail. We zorgen ervoor dat de dagelijkse processen zo soepel mogelijk lopen, op de manier die we zelf ook het prettigst vinden.

Veel klanten lopen al jaren met ons op, en wij met hen. Dat zegt ons iets over de sfeer en de betrouwbaarheid maar ook over onze toegankelijkheid: u kunt bijna altijd verwachten dat we snel de telefoon opnemen of uw mailtje beantwoorden. Daar gaat het immers om, uw vraag moet snel beantwoord worden.

Naast reguliere IT maken we ook veel beeld, we bouwen websites, maken video en programmeren. We communiceren strak en helder. Zoals u nu onze webtekst leest regelen we het ook voor onze klanten.

We zijn de meest veelzijdige IT-zaak op de Veluwe. En parkeren is bij ons geen probleem.