Copyshop Elementa in Ermelo: kopiëren en printen

Bij Elementa in Ermelo kunt u printen, kopiëren, zelfs lamineren. We printen op gewoon papier maar ook op fotomateriaal. Formaat A4, A3, A5. Bijsnijden is mogelijk.

Is de inkt in uw printer weer eens op of print u zo weinig dat een eigen printer meer last dan gemak is? U kunt op Stationsstraat 60 Ermelo bij de printshop van ELEMENTA, Uw ICT’er, terecht. Voor al uw prints en kopietjes.

Heeft u iets ingewikkelds, wilt u dan vooraf bellen? ‘Ingewikkeld’ is iets dat tijd kost. Een A4 naar een A3 vergroten zonder de tekst aan te passen bijvoorbeeld. Als we een A4 op moeten rekken naar een A3 hebben we onze Photoshopkwaliteiten en -software nodig en ook dat kost geld, meestal vijf euro. Wilt u dat we 70 PDF’jes openen en sluiten om er een print van te maken, dan rekenen we het uurtarief van 75 euro. Foto’s uit 1963 veranderen in een foto voor een lijstje in 2024 kost meer dan alleen de print, als er photoshoptijd aan te pas komt berekenen we het door.

Dus: spelen de kosten een rol dan is goede voorbereiding gewenst. Of – en met liefde – laat het aan ons over.

Als je iets zelf wilt printen ben je ook van harte welkom. Je kunt bij ons vanaf je telefoon alle Vinted en andere verzendbewijzen printen. Prints kosten 23 cent per stuk op 80 grams papier, enkelzijdig. Voor A3, zwaarder- of fotopapier geldt een meerprijs.

Vooraf insturen is geen probleem, op een usb-stick brengen gaat ook goed. Mail het naar print@elementa.com of stuur het via whatsapp en vertel erbij of het op normaal, 120 grams, 160 grams geprint moet worden. A5, A4, A3? Fotopapier? Hoeveel stuks? Nabewerking zoals vouwen of nieten? Dubbelzijdig? Er kan heel veel.

Wilt u een boekje geprint hebben dan is het fijn dat het vooraf is opgemaakt. Pagina’s in boekjes lopen op papier anders dan in je hoofd dus als je dat niet helemaal strak hebt, dan graag PDF of Word en op volgorde van pagina 1 tot … Dan maken wij het recht, inclusief vouwen en evt nieten. Wilt u specials, of oplagen boven de 100 prints? Dat kost tijd en dan is overleg gewenst. Een trouwfoto om twee uur binnen krijgen en 250 stuks om vier uur opleveren hebben we geprobeerd. Is niet bevallen 🙈

Onder de tien stuks graag contant afrekenen. Bankkosten eten de marge weg en dat vinden we zonde. Daarom storten wij deze kleine bedragen in onze goeiedoelenpot. U kunt zelf kiezen wat u betalen wilt. Betaalt u toch per pin dan bepalen wij de prijs en rekenen 20 cent extra.