Domeinnaamregistratie en hosting

i

Domeinnaamregistratie en hosting, wil je een website, of eigen mail, dan heb je een domeinnaam nodig. Sinds 1993 is Elementa ‘registrar’, een bedrijf dat domeinnamen registreert. Wij hosten ook websites, in hele moderne datacenters hebben wij ruimte voor onze eigen servers, gebaseerd op supersnelle SSD’s. Inmiddels niet meer fysiek, het is allemaal virtueel, reuzesnel en heel flexibel.

Op onze Windows en Linux servers hosten wij een paar duizend sites, handelen we enorm veel mail af en gebruiken we de machines voor IT innovatie, datatransfer en beveiliging. Want hacken is niets nieuws, in onze eerste ASP Classic-server (1995?) bouwden we al een routine die het boefjes de lol ontnam om onze database ongevraagd in te komen.

Sites bouwen we zelf, op basis van PHP of .Net, frameworks zoals Laravel. WordPress is ook erg welkom. Onze databasepiping-oplossingen verzamelen uw data op een centrale plaats. Beveiligingscamera’s en veiligheidsoplossingen kunnen ook niet zonder servers: Elementa doet machtig veel online.

Wat is het verschil met grotere partijen, de techniek is toch overal hetzelfde? De techniek wel maar wij nemen de telefoon op, u heeft direct contact met ons, verhelpen uw probleem snel, uw vraag beantwoorden we direct, we geven meer service en zijn geen machine. U praat met mensen, wij vinden dat ook fijn.

Het begint allemaal wél met een domeinnaam. Laten wij daar samen ook beginnen: u kunt bij ons al uw domeinnamen registreren, dus ook .com, .io, .nu, etc.

Elementa is de meest veelzijdige computerwinkel van de Veluwe, gevestigd in Ermelo en actief in heel Nederland.