Pasfoto maken in Ermelo: bij ELEMENTA

Pasfoto’s van hoogwaardige kwaliteit én online verlengen van het rijbewijs, dat kan zonder afspraak bij Elementa in Ermelo. Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag, 10.00 – 16.30u

Heeft u een officiële pasfoto nodig, bijvoorbeeld voor paspoort, rijbewijs of visum? Dan kan je een setje pasfoto’s laten maken bij Elementa in Ermelo. Moderne apparatuur, slimme software: het resultaat is paspoort-geschikt en door een kleine verschuiving van spullen realiseerden we in de zaak een prachtige fotohoek. Je vindt ons op Stationsstraat 60 in het centrum van Ermelo.

U kunt bij ons ook online uw rijbewijs verlengen en de Kwaliteitskaart voor Beroepschauffeurs regelen, ELEMENTA is door de RDW gecertificeerd. Alle gemeenten in de buurt accepteren het online verlengen van rijbewijzen. U laat bij ons de pasfoto maken, geeft rijbewijsnummer en emailadres en tekent een digitale handtekening. De bevestiging zit binnen twee minuten in de mail, daarna inloggen op RDW.nl/rijbewijsverlengen met DigID op de mobiel en twee dagen later ligt het rijbewijs bij het gemeentehuis ter afhaal.

Pasfoto’s in Ermelo worden volgens de regels gemaakt dus niet lachen, mond dicht houden, oren zichtbaar en geen glimmertje in de bril. Veel regels en toch is het leuk om ze bij ons te halen 😉

U bent van maandag t/m vrijdag welkom, zonder afspraak en binnen vijf minuten is het geregeld. Baby, peuter en kleuter gaat ook prima, rolstoel, rollator of elektrisch voertuig eveneens geen probleem.

Pasfoto laten maken in Ermelo, dat is heel eenvoudig. Bij ELEMENTA, Stationsstraat 60

Meer informatie staat op onze pasfoto-website pasfotoermelo.nl