ICT midden in de samenleving

We zijn met onze computerzaak in het hart van Nederland gevestigd, door toeval in Ermelo terecht gekomen en daar gebleven. In onze ICT-winkel hebben uitstekend personeel, zijn prima bereikbaar en zijn geworteld in de samenleving. Vandaar dat we sinds 2016 ook deze winkel begonnen zijn in het centrum van Ermelo. Een winkel, én een werk- en ontmoetingsplek. Voor ons, en onze klanten.

In de winkel ligt de nadruk op IT voor particulieren, op reparaties, nieuwe apparatuur, veiligheid, advies en coaching. U bent van harte welkom met uw laptop of uw wifivraag, voor uw nieuwe printer of PC, of uw zorgen over beveiliging. En ook voor de batterij, uw harde schijf. En uw slimme vraag.

Voor de zakelijke markt verzorgen we deze diensten eveneens en dan ligt de lat ligt op een andere plek. We springen er graag over. Verbindingen, glasvezel, wifi, software, zulke dingen zijn voor iedereen van belang en wij weten de weg. Onze zakelijke dienstverlening gaat van werkplekbeheer tot geavanceerde serverbeveiliging, tot hosting, communicatie, clouddiensten en migraties naar Office365 of Google’s G-Suite. En alles wat u verder nodig heeft voor een succesvol ICT beheer in uw organisatie.

Alle IT is ons werkterrein, op welk niveau dan ook. Wij maken altijd de combinatie van logisch nadenken, meegaan met de klant en het vinden van de beste oplossing

U vindt ons op Stationsstraat 60 in Ermelo (parkeren geen probleem), telefonisch zijn we bereikbaar op 0341-559697 en via email op verkoop@elementa.com

U bent van harte welkom.

Elementa is de meest veelzijdige ICT winkel van de Veluwe, gevestigd in Ermelo en actief in het hele land.

One thought on “ICT midden in de samenleving

Comments are closed.