Office365 of G-Suite, kantoor essentials op abonnementsbasis

MIgratie naar Office365 of de G-Suite, bij Elementa voor u goed geregeld.

Inmiddels is Microsoft Word naar de Cloud verhuisd, de Office365 dienst van Microsoft is niet meer weg te denken en ook particulieren nemen een abonnement op Office.

Er zijn combinaties te maken van uw bestaande Office met de mailfunctionaliteit van Office365 waardoor uw zwaarbelaste Exchangeserver alsnog met pensioen kan. U betaalt voortaan een bedrag per gebruiker en al uw software is overzichtelijk in de cloud, loopt niet meer vast en gaat vrijwel niet meer stuk.

Google’s G-Suite is het abonnement dat uitstekend samenwerkt met allerlei SaaS-producten. Software as a Service: tijdschrijfpakketten zoals Toggl, projectmanagement zoals Asana, BigQuery als het over veel data gaat, ze hebben gemeen dat ze prima communiceren met de G-Suite.

We leggen u het verschil graag uit en assisteren bij de overgang van uw desktopgebonden werk naar cloudopslag. We zijn ervaren in het projectmatig overzetten van lokale Exchange-omgevingen naar Office365 en richten graag de samenwerkingsmogelijkheden voor u in.