Pasfoto’s in Ermelo: bij ELEMENTA

Pasfoto’s van hoogwaardige kwaliteit én online verlengen van het rijbewijs, dat kan bij Elementa in Ermelo.

Heb je een officiële pasfoto nodig, bijvoorbeeld voor paspoort, rijbewijs of visum? Dan kan je een setje pasfoto’s laten maken bij Elementa in Ermelo. Moderne apparatuur, slimme software: het resultaat is paspoort-geschikt en door een kleine verschuiving van spullen realiseerden we in de zaak een prachtige fotohoek. Je vindt ons op Stationsstraat 60 in het centrum van Ermelo.

Je kunt bij ons ook online je rijbewijs verlengen en de Kwaliteitskaart voor Beroepschauffeurs regelen. De RDW certificering is toegekend. Gemeente Ermelo begint op 1 juni 2022 met het online regelen ervan, inwoners van gemeenten die dit al accepteren kunnen nu al terecht. Je laat bij ons de pasfoto maken, geeft rijbewijs en emailadres door en tekent een digitale handtekening. De bevestiging zit binnen twee minuten in de mail en twee dagen later ligt je rijbewijs bij de gemeente voor afhaal.

Pasfoto’s in Ermelo worden volgens de regels gemaakt dus niet lachen, mond dicht houden, oren zichtbaar en geen glimmertje in de bril. Veel regels en toch is het leuk om ze bij ons te halen 😉

Je bent van maandag t/m vrijdag welkom, zonder afspraak en binnen vijf minuten is het geregeld. Baby, peuter en kleuter gaat ook prima, rolstoel, rollator of elektrisch voertuig eveneens geen probleem.

Pasfoto laten maken in Ermelo, het kán!