Mand!

Welkom bij Mand!, de online winkel van Elementa. Wij zijn een computerzaak en omdat u daar wel eens staat te wachten verkopen we intussen plasticvrije duurzame artikelen. We denken dat zulke kleine beetjes helpen bij het bestrijden van vervuiling en het tegengaan van klimaatverandering.

Al deze producten vindt u nu óók in Mand! Onze Second Life Inkjet cartridges hebben er eveneens een plekje gekregen, samen met producten die gemaakt worden door onze support-projecten. Thuis hebben we een boerderij met honing en eieren, die producten kunt u hier ook kopen.

Online doen we niet echt aan ICT, dat gaat beter in de winkel & samen met u omdat er dan tijd is voor koffie, thee en een gesprek. Voor ICT-vragen en reparaties kunt u altijd binnenlopen of telefonisch een afspraak maken op 0341-559697 maar natuurlijk hebben we in de categorie IT producten staan die u helpen met uw computerspul thuis.

Wij verzenden door heel Nederland, bezorgen gratis in Ermelo, Speuld, Harderwijk, Putten, Garderen, Apeldoorn en Beemte Broekland en alles op die route. U kunt afhalen op Stationsstraat 60 in Ermelo. Verse foodproducten alleen in de zaak af te halen, tenzij in overleg.


Onze leveringsvoorwaarden kunt u hier downloaden als PDF