Vacature Chef Winkel

Voor onze ICT zaak in Ermelo, die 32 jaar bestaat, hebben we plaats voor een leuke, aardige en handige Chef Winkel (m/v, jong/oud). Regel jij de winkel, dan doen wij de ICT!

We zijn een generiek ICT bedrijf, we doen echt van alles: Office365, internet, netwerken, telefonie (zowel vast als mobiel), hosting van servers en diensten, scripting, bouw van websites, beheer van fysieke netwerken, levering van glasvezel. We leveren en monteren wifi-oplossingen, camerasystemen maar we verkopen ook kabeltjes, repareren en vervangen, nieuwe apparatuur en helpen een mevrouw aan haar wachtwoord. Bovendien zijn we helpdesk voor de regio.

De winkel is voor de particuliere ICT maar we doen er veel meer. Pasfoto’s maken, rijbewijzen verlengen, we hebben een 2024-copyshop. De telefoon gaat, er zijn vragen, mensen, dingen. Dat in goede banen leiden is leuk!

Je bent enthousiast, vrolijk, gastvrij en weet klanten op hun gemak te stellen. Je regelt met ons het proces, voelt en vult aan wat er nodig is. Beetje inkoop, beetje administratie, klant helpen en adviseren, jas aannemen, printje maken en een glimlach voor iedereen.

Als Chef Winkel (m/v, jong/oud) zien we iemand die begrijpt hoe je zo’n zaak organiseert en zo de IT het andere werk uit handen neemt. Je zorgt dat we einde dag efficiënt en vrolijk iedereen met een vraag geholpen hebben. Telefoontjes, afrekenen, klantcontact, van alles.

Ben je geen 20 meer, of al een hele tijd niet meer, maar wil je wel een paar dagen per week dit werk doen? Ook dan zou ik solliciteren.

Niet alleen wat je kunt is belangrijk, ook wie je bent:
Creatief en leergierig
Zelflerend en dóórzettend
Gastvrij en leuk in de omgang
Representatief

Wij werken door heel Nederland en zijn met de winkel geopend van maandag tot en met vrijdag.

Ik vind de lol van mijn winkel in de veelzijdigheid ervan, een dame van 95 helpen aan een Apple ID en bijna tegelijkertijd een remote netwerk onderhouden, plannen maken voor verbetering en onderhoud en koffie drinken met een vaste klant. Het is af en toe hectisch en daarin overeind blijven en goed functioneren is een uitdaging. Ben benieuwd wat jij ervan vindt.

Iets voor jou, iets voor iemand die jij kent? Loop langs op Stationsstraat 60 nadat je via mail of telefonisch / whatsapp op 0341-559697 een afspraak gemaakt hebt. Wil je zien wat we zoal communiceren, kijk dan op onze instagramaccount @elementabv of facebook