Vacature ICT medewerker

Voor onze ICT zaak in Ermelo, die we in 2022 ook al 30 jaar voeren, hebben we plaats voor een leuke, aardige en deskundige ICT’er die zijn kansen ziet op de zakelijke markt maar ook particuliere klanten met plezier te woord staat en voorziet van alles wat ze nodig hebben. De slagzin “Uw ICT’er”, die we op allerlei plaatsen in het dorp laten zien, maken we alleen waar als we werken met mensen die gastvrijheid, deskundigheid en humor bezitten en die er plezier in hebben anderen vooruit te helpen. 

We zijn een generiek ICT bedrijf, we doen echt van alles: Office365, internet, netwerken, telefonie (zowel vast als mobiel), hosting van servers en diensten, scripting, bouw van websites, beheer van fysieke netwerken, levering van glasvezel. We leveren en monteren wifi-oplossingen, camerasystemen maar we verkopen ook kabeltjes, repareren en vervangen, verkopen nieuwe apparatuur en helpen een mevrouw aan haar wachtwoord. Bovendien zijn we helpdesk voor de regio.

Wat heb je nodig om bij ons een succes te zijn?
MBO / HBO niveau
Je techniek is op orde
Je hebt die telefonische en schriftelijke vaardigheden die nodig zijn voor communicatie en verslaglegging

Niet alleen wat je kunt is belangrijk, ook wie je bent:
Creatief en leergierig
Zelflerend en dóórzettend
Gastvrij en leuk in de omgang
Representatief

Wij werken door heel Nederland en zijn met de winkel geopend van maandag tot en met vrijdag.

Ik vind de lol van mijn winkel in de veelzijdigheid ervan, een dame van 95 helpen aan een Apple ID en bijna tegelijkertijd een remote netwerk onderhouden, plannen maken voor verbetering en onderhoud en koffie drinken met een vaste klant. Het is af en toe hectisch en daarin overeind blijven en goed functioneren is een uitdaging. Ben benieuwd wat jij ervan vindt.

Reageer door een mailtje te sturen naar verkoop@elementa.com of whatsapp naar 0620583581 voor een snelle afspraak. Wil je zien wat we zoal communiceren, kijk dan op onze instagramaccount @elementabv of facebook