Telefonie na ISDN gaat via de cloud

Nu ISDN aan haar laatste dagen bezig is lijkt het erop dat de dagen van analoge telefonie voorgoed voorbij zijn: telefoneren gaat over het internet. Als u direct bij de provider telefonie afneemt heeft u eigenlijk nog steeds analoge telefonie, maar dan zonder de mogelijkheden van echt digitale VoIP. Dat kan echt beter! Benieuwd hoe wij dat doen? Een VoIP-toestel hang je in het netwerk, het verbindt met een cloudserver en daar stel je vervolgens alles in. Dus: doorschakelen, ‘s nachts stil zijn, voicemail, afwezigheidsmeldingen, call centers, gespreksopname, etc. regel je via een computer. Dat kan niet met een analoog toestel.

Voip is beter

VoIP is mooie techniek en geeft u als gebruiker veel mogelijkheden en flexibiliteit. Regel de instellingen zelf of vraag het ons te doen, in alle gevallen zult u merken dat telefonie meer is dan een antwoordapparaat.

Voorbeelden van VoIP

Twee restaurants in Lage Vuursche nemen bij ons telefonie af. We hebben voor beiden een callcenter ingericht dat van 10-23 uur eerst een welkomstboodschap afgeeft en dan doorverbindt naar de vrije toestellen. Is het druk dan komt er een comfort boodschap en blijft de gast in de wachtrij hangen. Zodra er een lijn vrij is wordt hij doorverbonden. Wij doen die wachtrijen altijd zonder irritante berichten en verwijzingen, daar zit de beller niet op te wachten, die wil iemand spreken.

Een tandarts wil VoIP maar dan graag op drukke uren wat meer verwijzingen naar een bepaald toestel. In pauzes gaat de telefoon ook even stil en na werkuren gaat het door naar de dienstdoende tandarts. Mobiele telefoons zijn net zo handig als vaste dus telefoon gaat altijd over op mobiel en op het vaste toestel. Maximale bereikbaarheid op één nummer.

Conclusie

Eigenlijk kan je met VoIP, met bellen over internet, alle communicatiebehoeften regelen. Gewoon bellen, doorschakelen, doorverwijzen op bepaalde tijden, verbinden met de juiste medewerker, voiceberichten, alarmlijnen, personeelslijnen, alles kan. Wij denken graag mee want zo’n telefoonsysteem optuigen en dan zien dat mensen bereikbaarder worden, dat is leuk en inspirerend. Zullen we het voor u regelen?

Actie

Neem contact op via verkoop@elementa.com of bel met onze internettelefoon op 0341-559697. Uitproberen? Bel dan 085-4868546
(Wij hebben allerlei nummers voor u beschikbaar, ook buitenlandse, servicenummers, mobiel, etc.).

Elementa is de meest veelzijdige computerwinkel van de Veluwe, gevestigd in Ermelo en actief door heel Nederland. Contact via 0341-559697 of verkoop@elementa.com