Snel internet en wifi in het buitengebied is zo logisch nog niet. Daarom bieden wij betaalbaar 4G.

Iedereen lijkt inmiddels wel te beschikken over een glasvezelverbinding of een Ziggo-lijn maar in grote delen van het land is dat zo vanzelfsprekend niet. Zit je in het buitengebied dan heb je al te vaak pech en maximaal beschikbaar is een minder goede lijn tegen hogere kosten. DSL doet net 6mbit en de upload is al helemaal waardeloos. Bovendien zit je er steeds een jaar aan vast.

Uw oplossing is 4G.

4G is niet meer enorm duur, je loopt er niet meer op leeg en de kwaliteit is uitstekend.

Wij leveren 4G simkaarten met onbeperkt internet tegen een vaste prijs per maand en ze zijn ook nog maandelijks opzegbaar. Fijn als je seizoenwerk doet en de camping in de winter bijna altijd leeg is.

Hiermee maken we de kosten overzichtelijk en brengen de kwaliteit omhoog.

Is het duur? Ja duurder zeker. Als er geen glas ligt dan ben je vrijwel altijd meer kwijt. Zakelijk glasvezel is ook duurder dan een particuliere aansluiting (die glasvezelprojectlijnen worden tegen lage kosten aangeboden en dus betaalt een burger in een woonwijk net 5 tientjes voor internet en TV. Kom daar maar eens om in het buitengebied). TV over iets anders dan glas of kabel is sowieso niet leverbaar maar dat kan je oplossen met een abonnement op NPO Start.

Dus als het er niet ligt dan moet je wat anders. Voor de prijs van een zakelijke glasvezelverbinding kan je met onze 4G dataoplossingen goed uit de voeten. Onbeperkt internet, hoge snelheid.

Zit je op een boerderij, heb je een camping of tuincentrum in het buitengebied? Heb je data nodig maar wil je er niet helemaal op leeglopen? Dan is dit je oplossing.

Wij verzorgen de volledige installatie, leveren op ieder gewenst moment en betalen kan via incasso per maand. We bespreken graag vooraf of u verder nog iets nodig heeft in uw netwerk om klanten, gasten of medewerkers met plezier te laten werken over die snelle internetverbinding. Die moet misschien op het terrein ook bruikbaar zijn en zeker als je veel gasten over de vloer hebt is verdeling van het gebruik noodzakelijk.

Elementa, we zijn wifi- en internetspecialist in het buitengebied.