Glasvezel, kabel en mobiele data in het buitengebied rond de Veluwe

Glasvezelbuitenaf, ziggo kabel, lokale wifi, dat verzorgen wij zonder moeite.

We zijn een ICT-zaak in het buitengebied van Apeldoorn begonnen, op een boerderij in Beemte Broekland. Samen met onze IT-winkel in Ermelo bestrijken we op deze manier de hele Veluwe met onze ICT. We richten ons in Broekland specifiek op (agrarische) ondernemingen. De komst van glasvezel in deze gebieden vinden we fijn.

In 2016 waren we al druk met de aanleg van glasvezel in het buitengebied van Ermelo, Putten, Harderwijk en Elspeet. Dat glasvezelnet wordt nu door Glasvezel Buitenaf aangelegd. In Apeldoorn-Noord en omstreken (Veluwe-Oost, Beemte Broekland, Twello, Teuge) gaat naar verwachting in 2019 de schop de grond in en begint de aanleg van ‘de glasvezel’. Op dat moment is het in Ermelo. Harderwijk en Nunspeet al aangesloten.

Glasvezel heeft in het agrarische bedrijf zoveel zin. De erven zijn groot, je wilt graag zien wat er gebeurt, voor permanente camerabewaking heb je bandbreedte nodig. Ook verstookt de melkrobot data, en de mestveger, en de toegangspoort. Wat zijn we blij als we van die 2 om 0,2 dsl-lijnen af zijn! Regel nu al uw routers en andere opties (beveiliging, camera’s, servers).

Elementa heeft er toepassingen voor ontwikkeld, we dragen met veel genoegen ons steentje bij aan een veilige, efficiënte en economische werkplek in het buitengebied. Dat realiseer je ook dankzij glasvezel.

ICT op het erf en het buitengebied

Ons productaanbod bevat data-abonnementen van Solcon en CaiWay. Wij kennen de leveranciers al jaren en hebben er onze eigen toepassingen op gebaseerd. Onze flexibele cloudservers hosten straks ook uw data en diensten en uw camera’s. Met uw mobieltje bent u binnenkort makkelijker de baas van uw erf – of van uw woning. Wilt u in het buitengebied geholpen worden door een efficiënte ICT-er uit de buurt, bel dan 085-4868546

Recreatiegebied

In de recreatiesector spelen wij jaren mee. De wifi-oplossingen van Elementa liggen op veel recreatieparken op en rond de Veluwe, de bestaande coax-netwerken nutten we maximaal uit en met economisch verantwoorde geavanceerde apparatuur maken we er een netwerk van dat veel meer kan dan alleen maar TV kijken. Zonder dat de kosten uit de hand lopen.

Elementa is de meest veelzijdige ICT-zaak op de Veluwe, gevestigd in Ermelo en werkend in het hele land, van Apeldoorn en Deventer tot Gorinchem, Groningen, Utrecht en Wormer. Bel ons voor meer informatie of mail naar verkoop@elementa.com