Mand!, de online winkel van ELEMENTA

“Waarom heb je geen webshop?” had ik eens als titel van een post want ICT kan je volgens mij niet doen vanuit een webshop. Daar kóóp je alleen en dan schuiven wij dozen. Daar heb jij niet genoeg aan en wij vinden het niet leuk. Voor een échte ICT oplossing heb je mensen nodig die praten, bewegen en vragen stellen. En mensen die antwoorden.

Voor andere dingen is een webwinkel wel leuk. Voor mensen die al eens iets gekocht hebben en nu het huis niet uit willen. Dan is het fijn, zeker nu met de pandemie.

Daarom hebben we alsnog een webshop, voor de kleine en makkelijke dingen – computers gaat u er niet in vinden, dat beloof ik.

Afgelopen maanden hebben we een zijlijntje geopend met duurzame producten die verbazend weinig afval veroorzaken. Ze hebben niets met ICT te maken maar zijn lief. Handgemaakte zeep, duurzame deo, glazen waterflessen, wasbare make-uppads, bloemzaad. Vinden we belangrijk en omdat je die eigenlijk alleen maar online kunt kopen hebben wij ze in de winkel zodat je ze aan kunt raken en bekijken. En als je ‘t toch online wilt kopen, dan hebben we ze voor je in Mand!