Eagle Eye camerabewaking: combi van lokaal en cloud

Maak van uw bestaande camerabewaking een business tool!

Camerabewaking is soms nodig. Op een boerderij wil je weten wat er met je dieren gebeurd, wie er komen en wat er plaatsvindt. Zit je met je winkel in een uitgaansgebied dan is het fijn als je het pand kunt bewaken maar onderschat ook de waarde niet van permanente camerasurveillance voor de veiligheid van personeel en gasten in bijvoorbeeld een restaurant of op een recreatieterrein. Heeft u verschillende locaties, dan wilt u op één plek kunnen monitoren, terwijl koppelen met de alarmcentrale ook prettig is. En dan graag AVG compliënt.

Probleem met camerabewaking is dat het zo leveranciergestuurd is: je koopt een camera van een bepaald merk en daar zit je dan aan vast want de recorder is ook van dat merk, en de app waarmee je kunt kijken ook. En vaak kan je met de software niet wat je zou willen.

Heb je je camera’s in de cloud dan moet je internet hebben. Heb je het lokaal staan dan moet je moeilijke dingen doen om bij de beelden te komen. Het beste zou een mengvorm zijn van cloud en lokaal. En dan heel uitgebreid. En eenvoudig te bedienen. Dat hebben de mensen van Eagle Eye gemaakt.

Lokaal én cloud

Een lokale bridge wordt in het netwerk opgenomen en de ip-camera’s worden daaraan gekoppeld. De bridge zorgt ervoor dat vrijwel iedere camera online komt en de beelden naar de cloud verzonden worden. Met een online applicatie regel je de boel in: wat wil je opnemen, hoe hoog moet de kwaliteit zijn, wil je alleen bij beweging of permanent opnemen? Welke zones stel je in zodat alleen wordt gemonitord wat je echt nodig hebt?

Vrijwel iedere IP camera kan in het systeem opgenomen worden, u hoeft dus niet uw camera’s te vervangen. Is er geen driver voorhanden dan kan die in de meeste gevallen zelfs op maat gemaakt worden.

De beelden kunt u opslaan maar ook het delen van informatie is eenvoudig,. De kosten per maand per camera zijn zeer overzichtelijk en die mix zorgt ervoor dat u met ons Eagle Eye systeem snel en voordelig in de lucht komt. Camerabewaking is opeens niet zo lastig meer te regelen.

Wij zetten onze specialistische wifi- en netwerkervaring in voor de aanleg van het cameranetwerk, of u nu glasvezel, coax of cat6 heeft liggen.

Wilt u een demo? Bel ons dan voor een afspraak op 0341-559697 of kom langs in onze winkel in Ermelo.